Sunday, August 8, 2010

Rezeki Menjelang Ramadhan (1)

Salam. Nampaknya ramadhan sudah hampir menjelang tiba. Semoga tahun ini penulis dan para pembaca semua mendapat keberkatan di bulan ramadhan yang mulia ini.


Buttercream Cupcakes - Kotak 1

Puan Shafiyyah, pensyarah biologi di UIA, pj telah menempah 2 kotak cupcakes untuk diberikan kepada pelajar-pelajarnya. Deco cupcakes kotak 1 kali ini sama seperti yang telah ditempah sebelum ini. Deco flora berwarna merah/hijau/putih ini memang kelihatan ceria dan menarik.


Cupcakes Ceria

Cupcakes yang dibuat kami menggunakan minyak jagung serta mentega sebenar untuk isingnya. Ini untuk memastikan rasa yang lazat dan berkualiti.

Buttercream Cupcakes - Kotak 2
Untuk kotak 2, deco 'swirls, basketweaves n petite flowers' berwarna ungu/putih dibuat oleh penulis supaya ada kontra dari deco kotak 1.


Tema ungu/putih - 25 biji
Amat beruntung anak-anak murid Puan Shafiyyah dan amat besar pahala mereka yang memberi makan kepada orang lain. Terima kasih Puan Shafiyyah atas tempahan dan diharap pelajar-pelajarnya gembira dengan cupcakes ini. Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak dari kami di Mikaidamann F&B.No comments:

Post a Comment