Monday, September 6, 2010

SALAM AIDILFITRI DAN HAMPER MADE WITH LOVE

Salam akhiran ramadhan. Sempena syawal yang menjelang, kami di Mikaidamann menyusun sepuluh jari memohon maaf sekiranya terkasar bahasa, tersilap bicara. Kepada pelanggan-pelanggan kami, halalkanlah apa-apa yang terlebih dan terkurang sepanjang berlakunya urusniaga di antara kita. Semoga syawal anda semua diberkati dan dipenuhi dengan kegembiraan walau di mana jua anda berada.


Penulis tidak berapa arif dalam penyediaan hamper tetapi memandangkan telah memasang niat untuk menghadiahkan abah di kampung serta MIL&FIL di sini sebuah hamper raya maka penulis usahakan juga. Walaupun hamper ini agak ringkas tapi ia penuh dan sarat dengan hasil tangan dan kasih sayang dari penulis serta suami.


Hamper Kasih Sayang Hari Raya

Walaupun hamper ini agak ringkas tetapi ia sarat dengan hasil titik peluh kerja tangan dan kasih sayang penulis serta suami. Iyalah, semasa kita kecil, mak dan ayah kita bersusahpayah menyediakan dan memberi pelbagai perkara kepada kita untuk menceriakan hariraya kita jadi apa salahnya kita pula yang memberi mereka sedikit balasan sebagai tanda penghargaan kita.Antara barangan di dalam hamper ini adalah almond puff rocher, coklat kurma badam, ketupat mini choc, biskut choc chip kurma, kek kurma ceri walnut berempah dan jus delima. Semua buatan air tangan sendiri (homemade kecuali jus). Semoga ayahanda dan bonda kami gembira dengan pemberian kami ini.
SALAM AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI KAMI DI MIKAIDAMANN F&BNo comments:

Post a Comment